Συνάντηση του διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα με τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ηλείας Κωνσταντίνο Νικολούτσο

Συνάντηση του διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα με τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ηλείας Κωνσταντίνο Νικολούτσο

IMG_3841_F615082836.JPG

Την Παρασκευή 11/5/2018 έγινε συνάντηση του διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος κ. Γιάννη Στουρνάρα με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κωνσταντίνο Νικολούτσο παρουσία του πρώην βουλευτή Ηλείας κ. Μιχάλη Κατρίνη.

Στη συζήτηση που ακολούθησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου έθεσε στον κύριο Διοικητή τα θέματα της οικονομίας της Ηλείας ενώ έγινε ειδική αναφορά για τα θέματα των πυρόπληκτων δανείων με την εγγύηση του Ελληνικού Δημόσιου και ζητήθηκε η αποτελεσματικότερη συνεργασία της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών πάνω στα θέματα του εξωδικαστικού μηχανισμού.

Το Επιμελητήριο προσκάλεσε τον κύριο Διοικητή να επισκεφτεί την Ηλεία και να πραγματοποιήσει ομιλία για τα θέματα της Ελληνικής Οικονομίας.

Ο κ. Διοικητής αποδέχθηκε την πρόταση του Επιμελητηρίου.

Τέλος ο Πρόεδρος έθεσε το θέμα του αιτήματος παραχώρησης προς χρήση για δράσεις του Επιμελητηρίου του 1ου ορόφου του καταστήματος της Τράπεζας Ελλάδος στον Πύργο.

Προηγούμενο Παράταση της προθεσμίας υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών Ενταξης στη Δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» έως τις 16 Μαΐου 2018
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας